Wie is PuntVitaal?

PuntVitaal

PuntVitaal is opgericht in 2016 in als specialist in bewegingseducatie en heeft zich verder ontwikkeld in integrale vitaliteit, leefstijl en hormoonveranderingen bij zowel mannen als vrouwen van 35+.

Wij bundelen medsche kennis en ervaring om mensen weer in balans te krijgen.

Ons team bestaat uit gecertificeerde trainers, NIP gecertificeerde psychologen en samenwerkende fysiotherapeuten, aangevuld met een groep freelance trainers en coaches. Al onze trainers en coaches hebben praktijkgerichte opleidingen genoten op het gebied van voeding, beweging, slaap, stress en energiemanagement. Zij beschikken over didactische vaardigheden en hebben ruime ervaring in het geven van trainingen en het voeren van coaching gesprekken in zowel profit als non-profit organisaties.


Onze specialisaties

  • Beweging: Niet iedere vorm van beweging is passend voor mannen of vrouwen en zeker niet als je in de overgang bent, wij kijken naar wat jij lichamelijk en geestelijk nodig hebt aan beweging of ontspanning

  • Vrouwen, hormonen en gezondheid

  • Integrale leefstijlprogramma's voor iedereen

Wij zijn na 3 jaar trots op hetgeen wat wij hebben neergezet en willen zeker doorgroeien volgens de filosofie van PuntVitaal:Wat is een integrale aanpak?


Dagelijks worden wij geprikkeld door mensen in onze omgeving die graag een verandering willen, maar niet weten hoe of wanneer te starten. PuntVitaal biedt een integrale aanpak, dit betekent een aanpak die alle facetten van het leven meeweegt en jou daarmee als persoon als geheel benadert. Wij wensen een goede gezondheid en een mooie toekomst voor iedereen en helpen door onze kennis en expertise hiervoor aan te bieden.

De successen, geluksmomenten en nieuwe overwinningen van onze klanten geven ons voldoening.


In onze omgeving zijn wij uniek met dit concept, de totaalaanpak! Mensen de bewustwording te geven van hun eigen keuzes en aanpak om hun doel te verwezenlijken. Daarbij weten wij de juiste handvaten aan te bieden.


Meten is weten


Door de juiste diagnostiek te gebruiken in de vorm van vragenlijsten en gesprekken, krijgen wij inzicht in de doelen naar optimale vitaliteit en balans. De doelen kunnen door toepassing van de smart methode worden gevolgd en gemeten naar tevredenheid. De stapjes naar succes worden zo in beeld gebracht.

SMARTEr zijn veel vitaliteitsbedrijven op de markt en er is veel wildgroei in informatie aanbod.

Jij bepaalt je doel en samen kunnen we het pad ernaar toe uitstippelen zodat je kiest wat bij jou past om dit doel te bereiken.