Coaching


Coaching voor jou...

Het is jouw keuze om in actie te komen en veranderingen aan te brengen.

Resultaten boek je door kleine puntjes van verandering aan te brengen in je leven zodat je weerstand om te willen veranderen geen kans krijgt om jouw proces te verstoren. En dit doe je in kleine stapjes met haalbare doelen. Die doelen gaan we samen onderzoeken, maar jij bepaalt de koers waar we heen gaan. PuntVitaal geeft alleen handvaten om te onderzoeken en je pad uit te stippelen.

Veranderingen zullen veel minder vaak succesvol zin wanneer ze te groot zijn voor ons brein. Door het zetten van kleine stappen leidt je jouw brein in de goede richting en creëer je een nieuw maar succesvol pad.

Hierdoor wordt je motivatie scherp gehouden, immers jouw intrinsieke motivatie is de sleutel tot succes en wij zorgen ervoor dat je hem niet verliest!

We kijken breder dan alleen naar voeding bij gewichtsproblemen, of energieverlies of slaapproblemen,  want de wetenschap leert ons dat niet het eetpatroon de enige oorzaak,  maar een verkeerde leefstijl en/of een verkeerd gedragspatroon dat daar onder ligt.

Coaching wordt gedaan volgens het model van Mark Academy balanssmodel. Dit model gaat uit van een holistische kijk op mensen en hun ontwikkeling.